RSS

Blogipostitused 2024 mai

Bambo Dreamy öömähkmed muutuvad universaalseks
Tootja on teinud Bambo Dreamy öömähkmetele lihtsustava uuenduskuuri. Kui seni on laste öömähkmed suuruses 15-35 kg ja 35-50 kg olnud saadaval poiste ja tüdrukute mudelina, siis nüüd on need tooted muudetud universaalseks. Mähkmed on jätkuvalt saadaval senises kahes suuruses, kuid enam ei eristata poiste ja tüdrukute versioone.
Invaru Pärnu esindus on alates 1. juunist avatud ka laupäeviti!
Invaru Pärnu esindus on alates 1. juunist avatud ka laupäeviti!
Head kliendid! Meil on heameel teatada, et alates 1. juunist saab Invaru Pärnu esindust külastada ka laupäeviti kell 10.00 - 14.00. Olete oodatud!
Ülevaade abivahendisõbralikest matkaradadest
Käes on aeg, kus pikk ja pime talv on asendunud mõnusalt sooja ning päikselise kevadega. Loodus on saanud uue hingamise ja pakub energiat kõigile. Allpool oleme välja toonud matkarajad, mida on võimalik külastada nii ratastooliga kui ka lapsevankriga. Seejuures tasub tähele panna, et väljatoodud teekonnad on abivahendiga kas osaliselt või täielikult läbitavad. Täpsemat infot näete raja nimetuse all olevalt lingilt. Mõnusat matkamist ja looduse nautimist!
Ajutine muudatus Haapsalu esinduse avamisaegades
Ajutine muudatus Haapsalu esinduse avamisaegades
Head kliendid! Alates 1. maist on Invaru Haapsalu esindus reedeti erandkorras suletud. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
Filtrid
Sorteeri
Display